Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا به نقل از خبرگزاری امارات (وام)، «محمد بن زاید آل نهیان» ولیعهد ابوظبی امروز (سه شنبه) در تماس تلفنی با «فومیو کیشیدا» نخست وزیر ژاپن اظهار داشت: با توجه به اتفاقات و تحولات فعلی، امارات متحده عربی علاقه‌مند به حفظ امنیت و ثبات بازارهای جهانی انرژی است.  

وی همچنین بر علاقه مندی امارات برای توسعه روابط با ژاپن در زمینه انواع انرژی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بر اساس این گزارش، «محمد بن زاید» و «فومیو کیشیدا» در این تماس تلفنی درباره روابط استراتژیک بین امارات و ژاپن و راه‌های حمایت و پیشبرد آن‌ها در همه سطوح گفت و گو کردند. 

در این تماس همچنین تعدادی از مسائل منطقه‌ای و بین المللی مورد علاقه دو طرف بررسی شد که مهمترین آن‌ها تحولات بحران اوکراین و تاثیرات آن در سطوح مختلف و اهمیت اقدام بین المللی برای یافتن راه حل‌های دیپلماتیک و ارائه کمک به غیرنظامیان آسیب دیده ناشی از این جنگ بود. 

در این پیوند، خبرگزاری رویترز نیز به نقل از نخست وزیر ژاپن نوشت که وی با ولیعهد ابوظبی برای همکاری جهت کمک به ثبات بازار جهانی نفت به توافق رسیده است. 

«سهیل المزروعی» وزیر نفت امارات در نهم مارس امسال تاکید کرد که کشورش به توافق «اوپک پلاس» و سازوکار تعدیل ماهانه فعلی آن پایبند است. 

وی در صفحه خود در توییتر نوشت: امارات به قیمتی که گروه «اوپک پلاس» برای بازارهای نفت ارائه می‌کند ایمان دارد. . امارات به توافق اوپک پلاس و ساز و کار فعلی آن برای تعدیل تولید ماهانه متعهد است. 

توئیت وزیر نفت امارات ساعاتی پس از آن منتشر شد که «یوسف العتیبه» سفیر این کشور در واشنگتن گفت که کشورش افزایش تولید نفت را ترجیح می‌دهد و اوپک را به بررسی افزایش عرضه تشویق خواهد کرد.  

شبکه «سی ان ان» و روزنامه «فاینانشیال تایمز» به نقل از «العتیبه» سفیر امارات در واشنگتن گفتند که امارات بیش از ۵۰ سال است که تامین کننده قابل اعتماد و مسئولیت‌پذیری برای بازارهای جهانی نفت  بوده است و معتقد است که ثبات در بازارهای انرژی برای اقتصاد جهان مهم است. 

عربستان سعودی و امارات و تا حدی کویت و عراق تنها کشورهای اوپک هستند که قادر به تزریق بیشتر نفت به بازارهای جهانی هستند. 

ظرفیت ذخایر این کشورها بین ۲.۵ تا سه میلیون بشکه در روز است. 

با این حال، به گفته خبرگزاری فرانسه، تزریق این مقادیر اضافی، کاهش صادرات نفت روسیه را جبران نخواهد کرد.

برچسب‌ها آسیای غربی نفت امارات‌ متحده ‌عربی پروندهٔ خبری جنگ در اوکراین

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیای غربی نفت امارات متحده عربی آسیای غربی نفت امارات متحده عربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۰۰۶۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد

به گزارش خبرآنلاین، شرکت آسترازنکا پس از اعتراف به اینکه واکسن کووید ۱۹ تولید آن به عوارض جانبی نادر اما مرگبار منجر می شود، واکسن های کرونای خود را از سراسر جهان جمع آوری کرد.

مهر در گزارشی به نقل از ایندپندنت نوشت: قبلا این داروساز انگلیسی- سوئدی مجوز بازاریابی واکسنی به نام Vaxzevria را در اتحادیه اروپا پس داده است. مجوز مذکور تاییدیه ای برای بازاریابی دارو در کشورهای عضو اتحادیه اروپا است و این شرکت اعلام کرده بود دلیل پس دادن مجوز نیز اشباع بازار با واکسن های به روز رسانی شده برای مقابله با شاخه های جدید ویروس کرونا است.

درخواست جمع آوری واکسن از اتحادیه اروپا در ۵ مارس سال جاری میلادی ثبت شده و از هفتم ماه می( دیروز) نیز اجرایی شده است. آسترازنکا در بیانیه ای اعلام کرد: از آنجا که نسخه های متعددی از واکسن های کووید۱۹ توسعه یافته اند، در بازار مازاد واکسن وجود دارد.

این شرکت اخیرا اعتراف کرد یکی از واکسن های آن به نام کووید شیلد ممکن است در مواردی نادر به ایجاد لخته خونی و کاهش پلاکت های خون منجر شود.

البته پس از آنکه شکایتی دسته جمعی از این شرکت در انگلیس ثبت شد، آسترازنکا به این عارضه جانبی اعتراف کرد. در شکایت ثبت شده، آمده بود واکسن به مرگ و میر و جراحت هایی منجر می شود و شاکیان خواستار حدود ۱۰۰ میلیون پوند غرامت برای ۵۰ قربانی شده بودند.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904315

دیگر خبرها

  • ثبات قیمت دلار و سکه ادامه دارد
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • سرباز ژاپنی که تا ۲۹ سال پس از پایان جنگ جهانی تسلیم نشد / شیر و یوزپلنگ‌های پسر صدام حسین / پنج فعالیت بشری که از فضا دیده می‌شود / مارچ ۸۱۱، سلطان فرمول یک
  • ثبات نسبی بهای نفت در بازار جهانی
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • ثبات بازار ارز یکی از دستاوردهای عملیات وعده صادق بود
  • امارات واردات سیمان ایران را ممنوع کرد
  • درخشش آثار هنرمند خراسانی در نمایشگاه جهانی هنر امارات
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد